Odlučila sam tijekom 2017 godine pisati blogove!

Neće mi biti lako komunicirati s nepoznatom, a niti s poznatom, ( kako se to sad naziva) mrežom.

Dakle odlučila sam plesti mrežu, a koje kvalitete i osobine će imati to ćemo vidjeti!? Nadam se da će mi se moji čitatelji javljati i da ćemo uspostaviti zanimljive korelacije.

Priča je izazovna i zove se  HOMI PAPIROLOGIJA NEKRETNINA !

                                                              Zašto?

Ja se zovem HORVAT MILJENKA

pa se zato moja PAPIROLOGIJA NEKRETNINA  zove HOMI !!!

Kada sam davne 1976. godine diplomirala na Građevinskom fakultetu u Zagrebu i zaposlila se u ZET-u s još trojicom kolega na prvom sastanku šef nam je rekao: „50 godina u Zagrebu nije izgrađen ni jedan novi metar tramvajske pruge, a sad kreće izgradnja preko Save prema Novom Zagrebu pa smo zaposlili četiri pripravnika. No na samom početku vi se međusobno dogovorite tko će od vas biti zadužen za ishođenje dozvola i koordinaciju s tijelima Uprave, a ostali će projektirati. Trojica mojih muških kolega odmah su mene izabrali za (kako su to oni rekli) kucanja po vratima i moljakanja nužnih i dosadnih papira.

Već tada postalo je jasno da je PAPIROLOGIJA NEKRETNINA moja sudbina. Nisam imala točnu predodžbu što je to no nije mi drugo preostalo nego da se primim posla.

Možda će vam se činiti čudnim, ali ja sam taj posao zavoljela i kako sam u njemu bila uspješna dobila sam kasnije ponude i zaposlila se u dvije velike građevinske tvrtke. Najprije u „Vladimiru Gortanu“ d.d., te zadnjih 25 godina u „Tehnici“ d.d.  Dakle sve do mirovine krajem 2014. godine punih 38 GODINA   svaki dan u ruci sam imala papire vezane za kupnju , razvoj ili prodaju nekretnina.