Kad sam registrirala biznis i postala PODUZETNICA jednog jutra kupila sam na kiosku časopis PODUZETNIK i u njemu saznala za VIRTUALNI ŽENSKI PODUZETNIČKI CENTA. Javila sam se mailom i ubrzo upoznala nevjerojatnu osobu,pokretačicu i  voditeljicu centra SANELU DROPULIĆ. Njena pozitivna poduzetnička energija koja je nesebično pružila  podršku i pomoć mojoj  poduzetničkoj ideji bila je presudna pogotovo kad mi je uručila malu pločicu na kojoj je pisalo:

.”Svako vrijeme je pravo vrijeme i svaki trenutak je pravi trenutak.” (  Znala je Sanela  da se ja pitam da li sam prestara za poduzetništvo.).Jednom drugom prilikom dobila sam, naravno od Sanele veću sliku na kojoj je pisalo:“Prepreke su one strašne stvari koje ugledaš u trenutku kada skineš oči sa svog cilja”. 

Na radionicama, na seminarima, na druženjima tzv. BABIZNJACIMA koje organizira VIRTUALNI ŽENSKI PODUZETNIČKI CENTAR upoznajem prekrasne osobe i slušam koji sve izazovi postoje u poduzetništvu i kako ih se može savladati.

Jednom nam je Sanela rekla da bi  HRVATSKI PODUZETNIK :trebao imati              

 disciplinu Nijemaca,

upornost Japanaca,

racionalnost Skandinavaca u kombinaciji s mediteranskom ležernošću i orijentalnom raskoši.                                     

Krajem 2016-te godine Sanela Dropulić i Ivana Radić napisale su knjigu pod naslovom:

“JA (ne) mogu biti PODUZETNICA”. Bila sam na promociji knjige zajedno sa mnoštvom poduzetnica i ponekim poduzetnikom iz Virtualnog poduzetničkog centra. Uživali smo u optimizmu i podršci koja je dolazila kako s govornice tako i iz same knjige. Sanela piše: “……Nijedna ideja nije iz prve urodila uspjehom. Zato se pomirite s onim neminovnim- da ćete nekoliko puta ( a možda i desetke) pokušavati dok vaša ideja ne pronađe prvog kupca, klijenta, korisnika. Ne zaboravite – u tome nema neuspjeha. Postoji samo uspjeh ili naučene lekcije.Kad jednom krenete , vodite računa da misao prethodi djelu. To znači da ono o čemu je Konfucije govorio prije jako puno stoljeća i danas dolazi do izražaja-“Ako mislite da ćete uspjeti-uspjet ćete! Ako mislite da ćete propasti-propast ćete!”

S obzirom na moju dob jer sam postala poduzetnica u 64-toj godini života imala sam dileme da li sam na pravom putu?  Uz obitelj i prijatelje Virtualni ženski poduzetnički centar, posebno Sanela  pomogli su mi da hrabrije zakoračim u nove izazove.